Comprar taronges online de València

Del taronger al teu domicili en 24h

banner-cap3B.jpgLa família Magraner, dedicada des de fa més de 150 anys al cultiu dels cítrics a València, vam decidir dur a terme també un nou projecte: comercialitzar directament la nostra fruita online per tal de que vostè pugui gaudir-la sense intermediaris, alhora que cuida la seva salut i la dels seus.

Seleccionem i envasem artesanalment les més delicioses taronges i clementines, que rebrà abans de 24 hores gràcies a un transport àgil, ràpid i eficaç.

Els nostres camps estan situats a Carcaixent (València), a la Ribera Alta del Riu Xúquer, un dels paratges més bells i fèrtils de la Comunitat Valenciana. Amb una terra i un clima privilegiats, va ser el lloc escollit per crear el primer hort de tarongers del nostre país, rebent des de llavors, el sobrenom de "Bressol de la taronja".

Presentem les nostres caixes en formats de 10 i 15 kg. incloent les nostres varietats disponibles per separat o combinades entre si:

mahairako laranja

Taronja de Taula

Les nostres taronges de taula són de una qualitat excepcional, seleccionades d'entre totes, per la seva gran grandària i perfecció. No contenen llavors i són molt dolces i sucoses. (Disponibles des de Novembre fins a Juny).

zukurako laranja

Taronja de Suc

La varietat i el gust és exactament el mateix que la de Taula, però amb la diferència principal d'una mida lleugerament menor i poden presentar alguna petita imperfecció en la pell. (Disponibles des de Novembre fins a Juny).


klementinak

Clementines

Es caracteritzen per ser molt dolces i molt fàcils de pelar. A més, no porten llavors i es poden separar còmodament a grills. Ideals per portar a la bossa, a la cartera, i els encanten a tothom, sobretot als més petits de la casa. (Disponibles des de Novembre a febrer).

El Chef Hilario Arbelaitz recomienda Naranjas Ribera del Júcar

El distingit Xef basc Hilario Arbelaitz del restaurant Zuberoa és un bon testimoni de la qualitat de les nostres Taronges de Taula. Feu clic aquí per veure la seva entrevista per a la Guia Gastronomika del Diari Basc citant naranjasriberadeljucar.com.

img-regalo-ideal.png

Qualsevol de les nostres caixes és també una idea genial com a regal, amb la qual vostè podrà sorprendre als seus familiars, amics, clients i empleats. Còmodament i sense moures de casa, pot enviar als seus éssers estimats taronges i clementines naturals, fresques i sucoses, acabades de collir de l'arbre. ¡Quedaran encantats amb aquest original i esplèndid regal!

Pot realitzar les seues comandes a la nostra pàgina web fent clic aquí o per e-mail (info@naranjasriberadeljucar.com). També tocant directament als següents números de telèfon: 96 241 00 66 (Oficina) - 680 54 31 32. Fins i tot per WhatsApp. Per descomptat, si tingués algun dubte, pot contactar amb nosaltres i l'atendrem encantats.

L'horari d'oficina és de dilluns a divendres de 9: 00h a 19:00 hores.

Si truca fora d'aquest horari, deixi el seu missatge amb el seu número de telèfon i el seu nom i nosaltres li trucarem.

L'horari d´entrega de les comandes, en general, és de 9:30 a 14 hores. Si vostè creu que no va a ser a casa en aquesta franja horària, pot realitzar la comanda indicant una altra adreça de lliurament: un familiar, un amic, el seu lloc de treball...

 

 

Recepció de les comandes

Les comandes sol·licitades ABANS DE LES 12.00 HORES seran recol·lectades i preparades aquest mateix dia per a la seua recepció al dia següent al matí.

Les comandes sol·licitades DESPRÉS DE LES 12.00 HORES seran recollides l'endemà, arribant per tant el següent dia.

Tingueu en compte, que a causa dels horaris de transport urgent, les comandes rebudes durant el cap de setmana, es prepararan dilluns i li arribaran dimarts.

En dies festius i en cas d'abundant pluja, l'enviament es realitzaria l'endemà.